2013. december 29., vasárnap

Joalis cseppek - Méregtelenítés felsőfokon


Az emberiség időtlen idők óta szenved a parazitáktól, kordában tartásuk ma már szinte a legnagyobb kihívások egyike. Az élősködők (gombák, vírusok, baktériumok) hihetetlen mennyiségben képesek terjedni, szaporodni, mutálódni, és bár csak keveset lehet hallani, olvasni róluk, mégis komolyan veszélyeztetik egészségünket. Ugyanakkor számos méreganyag vesz körül bennünket, melyeket már képtelenség elkerülni. Az Európai Unióban és hazánkban is több mint 100 ezer különböző, ember által előállított vegyi anyag van forgalomban. Szervezetünk nap, mint nap több tízezer ilyen vegyülettel érintkezik, melyek mindenhová behatolnak, testünk minden porcikáját méreggel telítik. A stockholmi Karolinska Intézet vizsgálatai szerint a környezetünkből a szervezetünkbe szivárgó vegyszerek már az anyatejben is kimutathatóak és mennyiségük ötévente megduplázódik. Megdöbbentő adatokkal szolgál egy Body Burden (a test terhelése) vizsgálat is, melyben kimutatták, hogy már az újszülöttek köldökzsinórvérében is több száz különféle toxin található. A mérgek jelen vannak az élelmiszerekben, vízben, földben, levegőben, kozmetikai és tisztítószerekben, valamint különböző felületeken, amelyekkel érintkezünk. Ezek a toxikus anyagok felhalmozódnak test szerte és az általuk előidézett hiányállapotok még az élettől is megfoszthatják az embert. 
                                                                                                        
Szinte az összes krónikus betegség, a túlsavasodott testben elszaporodott élősködők mérgező anyagcsere termékei, a lerakódott vegyi anyagok és nehézfémek számlájára írható, de a háttérben megtalálható az érzelmi stressz is, mely segít beindítani a folyamatot. A negatív érzelmek károsan befolyásolják az idegrendszer működését és képesek leblokkolni a szervezet automatikus méregtelenítő képességét is.

Dr. Josef Jonáš orvos professzor által kifejlesztett JOALIS információs cseppek  arra hivatottak, hogy ezektől a felhalmozódott élő és élettelen toxinoktól, a fertőzési gócoktól, beleértve az „alvó”gócokat is, kíméletes módon megtisztítsák a testet. Ezáltal beindul az öngyógyító folyamat és fokozatosan helyreáll a szervek közötti kommunikáció. 
                                             
A végeredmény: miután megszűnt a kiváltó ok javulnak, ill. fokozatosan megszűnhetnek a krónikus, de még visszafordítható folyamatok. 
Testünk egy fizikai, kémiai, emocionális, mentális, energetikai és emlékezeti mező kombinációja, melyben mind a hat aspektus kölcsönhatásban áll egymással és egyformán fontos. Dr. Josef Jonáš ezért nagy hangsúly fektet az agy, az idegrendszer az érzelmek és a tudat harmonikus működésére is, hiszen innen indul a helyes vagy helytelen információ a szervek felé.

Számos anyagcsere toxin: glutén, kazein, valamint gombák, paraziták anyagcsere toxinjai,  nehézfémek, radioaktív elemek, vegyi anyagok, növényvédő szerek, stb. képesek az idegrendszerben is lerakódni, kárt okozni, képesek az epigenetikus környezetet megváltoztatni és elindítani számos egészségügyi problémát. (Epigenetika: a gének működésére ható környezeti tényezők.) A kifejlesztésre került információs készítmények, mint amikor szappannal kezet mos az ember, úgy távolítják el ezeket a lerakódott toxinokat a szervezet minden részéből

A JOALIS terápia során alkalmazott JOALIS információs cseppek egyedülállóan komplex módon a test biológiai struktúráit, energetikai rendszerét és lelki tényezőit mindhárom szinten kezelik, megvalósítva ezzel a szervezet holisztikus szemléletű gyógyulását.


Tóbiás Irén
candidainfo.hu
joalisterapia.hu

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között:
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408