2014. május 18., vasárnap

Stressz és fertőzési gócok



A stressz kifejezés nyomást ,megfeszítést jelent. Ez egy olyan belső tulajdonság, melynek hatására az ember veszély pillanatában aktiválni tudja szervezetét a rá leselkedő veszéllyel szemben. Az egészséges stresszre, mely csak rövid ideig tart szükségünk van saját túlélésünk érdekében. Viszont sokan élnek át un. krónikus stresszt, mely szinte az életük része. Ez a stressz a szervezetünkben konkrét testszövetre vetül és így válik szöveti stresszé. A stressz mindenkinél más-más feszültség alá került szövetekben jelentkezik, ez lehet egy teljes szerv, de annak egy része is. Ez lehet valakinél a szív, másnál éppen a tüdő, a gyomor, vagy akár a genitális terület is. A stressz hatására a konkrét szövetek természetes immuntulajdonságai legyengülnek, melynek következtében toxinok, fertőzések, anyagcsere maradványok (metabolitok) kezdenek el lerakódni bennük. Ha ilyenkor sikerül egy megfelelő metabolitnak (nyák, vagy zsír) valamilyen fertőzéssel találkoznia, akkor alakul ki a fertőzési góc. A fertőzési gócok az emberi szervezetben valós képződmények, rendszerint nyákburokból és magban lapuló valamilyen fertőzésből épülnek fel.


A fertőzési gócok egyenlőre elvesznek a jelenlegi klasszikus medicina látóköréből, pedig ezek a gócok a krónikus egészségügyi problémák legfőbb okozói
. 
A Joalis módszer lényege a gócok felderítése. A fertőzések kimagasló képességgel rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy az emberi szöveteket saját szükségleteiknek megfelelően kihasználják. Ezek egyike a saját mikrobafajta megőrzése generációról generációra. A mikroorganizmusok igyekeznek az anyaszervek megszállására, innen aztán akadálytalanul igázhatják le az alárendelt szerveket. Egy vírusos fertőzéssel összekapcsolt méregterheltség generációk egész során képes jelentős elváltozásokat okozni az ember genetikai kódjában és konkrét törzsében. A méregtelenítési gyakorlatban például toxinok egész skálájával találkozhatunk olyan anyukáknál, akiknek genetikailag súlyosan sérült gyermekük született. A fertőzési gócok képesek megváltoztatni az ember pszichikumát, jellemét és viselkedését is. Éppen ezért a méregtelenítés során nem csak alapvető egészségügyi javulásoknak, hanem az egyén hihetetlen pszichikai változásának is a tanúi lehetünk.

Mikroba/fertőzési gócok felderítése és szerveken belüli felszámolása JOALIS gyógynövény alapú méregtelenítő információs cseppekkel.

Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408