2014. június 16., hétfő

Jonáš doktor az oltásokról - Joalis cseppek az oltási maradványok eltávolítására


Az oltásokkal kapcsolatban alapvetően megkülönböztetünk korai és kései komplikációkat. A korai bonyodalmak tünetei lehetnek: láz, nyugtalanság, ingerültség, vagy azzal éppen ellenkezőleg, aluszékonyság, apátia stb. A kései komplikációk sorába tartoznak: főként neurológiai és pszichikai betegségek. A kései bonyodalmak sokszor hónapokkal, vagy akár évekkel később jelentkeznek és az oltással való összekapcsolásuk így nagyon nehézkes, de számos esetben mégis lehetséges.

Aki kellően tájékozott az oltások kedvező, illetve kedvezőtlen hatásaival kapcsolatosan, az joggal aggódik, hiszen teljesen tehetetlen az ilyen típusú komplikációkkal szemben. A statisztikák ugyan jelentéktelen százalékos arányban tesznek említést a kedvezőtlen hatásokról, de most mit ér ezzel egy olyan személy, aki a problémával érintett, de csak mondjuk 0,00001 százalékos előfordulási valószínűségbe esik bele. Természetesen a komplikációk bekövetkezésének valószínűsége a valóságban ennél jóval magasabb. A kisgyermek esetében egyfajta idegrendszeri méregterhelés fordul elő. Ez a fajta komplikáció az oltások szempontjából tipikusnak számít. Pontosan ezért képes az oltás beindítani az autoimmun megbetegedést, vagy éppen neurológiai, mi több pszichikai eredetű betegséget, ugyanis legfőképpen az agyat érinti.


Az oltással vívott harc egy bonyolult dolog. A világ egy sor országában az oltás önkéntes alapon működik és így a szülők senki által nem kényszeríthetők. Eddig még nem ütötte fel a fejét epidémia az oltott betegségek vonatkozásában. Ezzel szemben a volt szocialista országokban, mint például Csehországban, vagy Magyarországon, a „gondos” oltási rendszer ellenére például egyre gyakrabban fordul elő a szamárköhögés, melyet korábban úgy tűnt sikerült teljesen felszámolni.

A nagyobb társadalmi nyomás keretében szerepet játszik a gyógyszergyártó vállalatok, illetve az oltóanyag előállítók lobbyja is. Emlékezzünk csak a nem olyan régi afférra a sertésinfluenzával kapcsolatosan, amiből látható, hogy az oltóanyag előállító cégek arra áhítoznak, hogy a kormányok Európa szerte rájátszanak az ő oldalukra. Az, hogy az emberek számára teljes világos legyen az oltások problematikája, sokkal nagyobb tájékozottságra és őszinteségre lenne szükség, de ez sajnos még várat magára.

Mi egyelőre azzal tudunk védekezni, hogy igyekszünk az emberi szervezettel együttműködni olyan formában, aminek köszönhetően a test megszabadulhat az önként, vagy nem önként begyűjtött toxinjaitól és így azok nem lehetnek kihatással a testi és lelki egészségre.

Dr. Josef Jonáš

Végezetül álljon itt egy elgondolkodtató idézet Bill Gatestől a világ egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb emberétől, aki 2010. februárjában egy rendezvényen a következő kijelentést tette:

„A világon jelenleg 6,8 milliárd ember él… várhatóan eléri a kilencmilliárdot. Amennyiben jó munkát végzünk a védőoltások, az egészségbiztosítás és a reproduktív szolgáltatások terén, ezt talán 10-15 százalékkal tudjuk csökkenteni”. No comment. 

Készítmény csomag gyermekeknek, melynek a kötelező oltások utáni maradványokkal kell elbánnia.



Joalis Deimun Aktiv – oltási maradványok eltávolítása
Joalis MinDren - idegen eredetű toxinok (nehézfémek, stb.) eltávolítása a központi idegrendszerből
Joalis Cranium - központi idegrendszer fertőzési gócainak eltávolítása
Joalis Mezeg  - glia sejtekben, az idegrendszeri szövetekben található  mikroba gócok és további toxinok eltávolítása.             



Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre hétköznap 10 és 12 óra között:
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408