2014. június 16., hétfő

Mit titkolnak előlünk a dohánycégek?


A több évtizedes titokra most derült fény!

A Los Angeles-i Kalifornia Egyetem kutatóinak legújabb tanulmánya szerint, – amely a Nicotine & Tobacco Research című online lapban olvasható –, a dohánycégek már több mint négy évtizede tisztában vannak azzal, hogy a cigarettafüst radioaktív alfa-részecskéket tartalmaz, ám mindezt eltitkolták a nyilvánosság elől.

A lényeg: függővé tenni!

A kutatók számtalan korábbi dokumentumot tanulmányoztak át, így derült ki, hogy a dohánygyárak már az 1960-as években is tisztában voltak ezzel a veszéllyel, mégsem tettek semmit. Hrayr S. Karagueuzian kardiológus professzor, a tanulmány szerzője, beszámolt arról is, hogy a dohánygyárak félrevezető állításokkal próbálták eltussolni a tényeket, sőt betiltottak minden olyan publikációt, amely a fenti problémakörrel kívánt foglalkozni.


Tudatos rombolás!

A polónium-210 nevű anyag – melyet a dohánylevelek szívnak magukba a légkörből – minden kereskedelmi forgalomban levő cigarettában megtalálható, így dohányzás során bejut a tüdőbe. A tüdőrák kockázatának kialakulása ellenére, a dohánygyárak nem kezdték el használni azt a már 1959-ben felfedezett, majd 1980-ban továbbfejlesztett eljárást, amely révén a polónium-210-et ki lehetett volna vonni a dohánytermékekből, és bár mindezt a költségekkel és a környezeti hatásokkal indokolták, a most napvilágra került dokumentumokból kiderül, hogy egész más okok álltak a háttérben. Karagueuzian szerint a valódi ok az volt, hogy a tisztító eljárás következtében a nikotin nehezebben szívódott volna fel az agyban, ezáltal lassabban váltott volna ki függőséget a dohányosoknál.

A mostani tanulmány azért is időszerű, mivel a Családi Dohányzásmegelőző és Dohányellenőrző Törvény 2009. júniusi cikkelye garantálja, hogy az amerikai Élelmezési és Gyógyszerügyi Hivatal elrendeli a káros összetevők dohánytermékekből történő kivonását a nikotin kivételével. A kutatók úgy vélik, az alfarészecskék kivonásának az elsők közt kellene megtörténnie, mivel egy ilyen lépésnek hatalmas szerepe lehetne a közegészség javulásában.

Medipress

Dohányosoknak 4 hónapra szóló JOALIS méregtelenítési csomag 2 lépésben

Ajánlott fogyasztása: dohányosoknak a dohányzásról való leszokás segítésére.

Növényi kivonatokat, vitaminokat és információkat tartalmazó komplex készítményekből készült összeállítás, melyek segítenek megtisztítani a tüdőt, a nyirok utakat és kedvezően befolyásolják a szervezet stressz-tűrő képességét, ami segít a leszokás időszakában fokozottan jelentkező feszültség kivédésében. 

A kúra alatt napi 1000-2000mg. C vitamin fogyasztása, Kudzu gyökérpor kapszulában (csökkenti a cigaretta utáni vágyat, leköti a szabadon maradt nikotin receptorokat) fogyasztása javasolt)

Az első csomag tartalma:

ResDrena tüdőben felgyülemlett fertőzési gócok tisztítására
Stresszona mentális területen jelentkező stressz következmények eltávolítására
Antidroga káros szenvedélyekből származó mérgező anyagok eltávolítására (nikotin)
Lyma nyirok utak tisztítására

A második csomag tartalma:

Opradioaktív anyagok eltávolítására
Achvegyi anyagok eltávolítására
Centralisa tüdő és szív környék tisztítására
TomsillaDrena garat fertőzési gócainak eltávolítására

A készítmények telefonos egyeztetés után személyesen átvehetőek! 
Postai úton vidéki továbbításra is van lehetőség!
Bővebb információ: megvásárolható komplex Joalis kúrák menüpont alatt.



Bejelentkezés állapotfelmérésre, 
információs méregtelenítésre: hétköznap 10 és 12 óra között
Tel.: 06 - 30 - 474 - 0408